Wie ben ik

 

Mijn naam Eveline en woon samen met mijn man, onze tweeling, hond, kat en een Luipaardgekko in Roosendaal.

 

Voor mij is yoga een manier van leven, maar ook het leven in harmonie met de seizoenen, maanfases en vanuit Sjamanistische levenswijze.

Al toen ik een klein meisje was vond ik het super interessant wat mijn moeder bij haar yogalessen deed.

Ik was ook gefascineerd door de sterren en de maan en kon vol verwondering naar het heelal blijven kijken. Er moest toch meer zijn in het heelal dan alleen deze aarde waar wij als mens op leefde? Vol bewondering voor de natuur en haar elementen.

Vanaf mijn 18e jaar ging ik op yogales en mediteerde ik ook thuis.

Daarin vond ik de rust die ik nodig had, maar niet alleen door yoga. Ik vond ook rust in de natuur en maakte graag contact met moeder aarde. Op jonge leeftijd voelde ik andere of een ruimte feilloos aan en ook hier vond ik mijn weg in door vele cursussen en workshops te volgen. Maar ook door het lezen van vele boeken en vooral door te vertrouwen op mijn intuïtie, in welke situatie dan ook.   

 

Nadat ik mijn MBO opleiding had afgerond, ben ik naar Ghana, in West-Afrika, gegaan. Daar heb ik een tijdje vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis. Dit is een hele bijzondere tijd en een mooie ervaring geweest om nooit te vergeten. Ik heb daar geleerd om dankbaar en blij te zijn met alles wat je al hebt. Het waarderen van de kleine dingen in het leven. 

 

Eenmaal thuis ging ik als begeleidster bij een activiteitencentrum voor mensen met een meervoudige beperking aan de slag, maar dit bleek toch niet te zijn wat ik mijn leven lang wilde doen. Mijn passie lag ergens anders, maar waar wist ik nog niet precies.

Nadat ik erg ziek raakte en er niet uit kwam met de reguliere zorg en hun voor een raadsel stonden terwijl mijn lichaam het langzamerhand begaf, ging ik verder zoeken. Door holistische natuurgeneeskunde ging het langzamerhand beter, mede omdat we erachter kwamen wat de achterliggende oorzaak was. Dit was het begin van herstel, maar er was nog een lange weg te gaan naar het vinden van de juiste balans.

Tijdens mijn werk in de kinderopvang ben ik verschillende trainingen, workshop, cursussen en opleidingen gaan volgen, om uit te zoeken wat er nu precies bij mij paste.

Zo heb ik o.a. de cursussen en opleidingen als, kinder- en tieneryoga docent, kindercoach én nieuwetijd-kindercoach afgerond. Heb ik cursussen over holistische levenswijze en voedingstherapie gevolgd. Maar ook verschillende massage technieken waaronder Shantalamassage, klassieke ontspanningsmassage en Indian head massage. Gaande weg vond ik wat er bij me paste. Ook kwam er mindful wandelcoaching bij, omdat ik voelde dat het tijd was om volwassen te gaan begeleiden. Ouders zijn toch de spiegel van hun kinderen. Trauma en diepe wonden worden opgeslagen in je DNA en geef je onbewust door aan je kinderen. Het is dus zeker belangrijk dat je, als volwassenen, bezig ben met je innerlijke kindpijn, om vanuit daar te helen.

 

Inmiddels ben ik privé al een aantal jaren bezig met het drinken van pure ceremoniële cacao. Er ontstonden vanuit hier zoveel mooie en bijzondere ervaringen en contacten dat ik me steeds meer door dit prachtige plantmedicijn aangetrokken voelde. Hier moest ik meer mee gaan doen! Want dit liefdevolle gevoel en verbinding wil je natuurlijk delen. Ik ging me verdiepen in het geven van cacao ceremonie en zo is het houden van cacao ceremonies ontstaan. Inmiddels heb ik een cursus "Cacao Ceremony facilitator" afgerond, waarin ik nog veel meer diepgang heb geleerd om een cacao ceremonie te kunne begeleiden.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in Sjamanisme, na veel zelfstudie ben ik eind 2020 gestart met een aantal Sjamanistische training en cursussen. Het was voor mij dan ook een grote eer dat ik mijn 9 inwijdingen heb mogen ontvangen van de Munay Ki, het helingspad van de Inca's. Ook heb ik de 13th rite van de womb mogen ontvangen en heb ik me 13 manen toegewijdt aan deze prachtige inwijding. Deze rituelen voer ik nog steeds elke nieuwe maan uit. Sjamanisme is geen geloof, maar een manier van leven. Voor mij heeft het zo onwijs veel moois en nieuwe helingsprocessen op gang gebracht, dat ik deze kennis graag meeneem in alles wat ik binnen Gaya in Balans aanbied. Het  is een mooie en waardevolle aanvulling voor mijn praktijk. Inmiddels heb ik 3 Sjamanistische drum, een aantal prachtige klankschalen en een prachtige healingtube die ik inzet bij ceremonies. 

 

Ik hou echt van liefdevolle verbindingen met jezelf, elkaar en de natuur, Pachamama. Jezelf terug vinden en helen is het mooiste geschenk wat je jezelf cadeau kunt geven. Dat is waar ik met Gaya in Balans voor sta. Een reis waar ik je graag in begeleidt.

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

 

Liefs, Eveline 

 

"Geloof in jezelf, leef vanuit je hart, volg je passie en vertrouw op je intuïtie..."