Wie ben ik

Even voorstellen..

 

Mijn naam Eveline en ik woon samen met mijn tweeling dochters en mijn man in Roosendaal.

 

Voor mij is yoga een manier van leven.

Al toen ik een klein meisje was vond ik het super interessant wat mijn moeder bij haar yoga lessen allemaal deed. Vanaf mijn 18e jaar ging ik zelf op yogales en mediteerde ik ook thuis.

Daarin vond ik een rust die ik nodig had.

 

Nadat ik mijn MBO opleiding had afgerond (SPW niv.4) ben ik naar Ghana in West-Afrika gegaan en heb daar een tijdje vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis. Dit is een hele bijzondere tijd en een mooie ervaring geweest om nooit te vergeten. Ik heb daar onder andere geleerd om dankbaar en blij te zijn met alles wat je al hebt. 

 

Eenmaal thuis ging ik als begeleidster bij een activiteitencentrum voor mensen met een meervoudige beperking aan de slag maar dit bleek toch niet te zijn wat ik wilde blijven doen. Tijdens mijn functie als kinderleidster in de kinderopvang daarna, heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om uit te zoeken wat er nu precies bij mij paste.

Ik heb toen de opleidingen tot kindercoach én nieuwentijd-kindercoach afgerond en o.a. cursussen in voedingstherapie, pedagogiek en verschillende massage technieken gevolgd, waaronder Shantala en babymassage, klassieke ontspanningsmassage en Indian head massage.

 

In deze periode, een tijdje na de geboorte van mijn tweeling, leek het mij leuk om ook yoga met hen te doen en zo ben ik in aanraking gekomen met kinderyoga. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik besloot om ook mijn diploma’s te halen voor kinderyoga docente en later tieneryoga docente.

 

Mijn passie delen is wat ik het allerliefste doe en geef dit dan ook vorm in mijn praktijk “Gaya for Kids” waar je terecht kunt voor kindercoaching, kinder- en tieneryoga en nog veel meer!!

En sinds kort is daar ook "Gaya in balans" bijgekomen voor volwassenen, want ook volwassenen kunnen soms wat hulp en ontspanning gebruiken. Door privélessen yoga en verschillende massages hoop ik je daarbij te kunnen helpen.

 

"Geloof in jezelf, leef vanuit je hart, volg je passie en vertrouw op je intuïtie..."