Cacao ceremonie:

 

Kom nog meer in verbinding met jezelf, door de cacao zak je dieper in jezelf en krijg je een liefdevolle rust over je heen.

 

Pure cacao is een natuurlijk plantmedicijn wat al eeuwen gebruik wordt. Door het gebruik van pure cacao worden negatieve emoties losgelaten, waardoor je meer contact kan maken met je hart en vanuit daar kan liefde weer gaan stromen en kom je weer in contact met jezelf. 

Als je de cacao drink, merk je dat er een warme en liefdevolle deken over je heen daalt.

Buiten dat de cacao liefdevolle verbinding hersteld van lichaam en geest, zit het ook nog eens boordevol antioxidanten, magnesium, zink en wordt de afgifte van endorfine gestimuleerd. 

 

Elke cacao ceremonie zal anders verlopen en is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik zal altijd een aangename sfeer creëren, zodat dit gewaarborgd blijft.

De cacao ceremonies bied ik op verschillende manieren aan:

~Op een rustige locatie in groepsverband, max 10 deelnemers (zie cacao ceremonie met yoga).

~Individueel in mijn praktijkruimte, te combineren met yoga of massage of samen met een vriendin/dochter/zus.

 

Cacao ceremonie met yoga: 

Eerst vertel ik de achtergrond over de pure ceremoniële cacao, zodat je bewust wordt van wat dit mooie plantenmedicijn is en waar het vandaan komt. Daarna mag je je intentie zetten en gaan we in een rustig tempo onder begeleiding van prachtige muziek de cacao drinken. Vervolgens zal ik je ik je uitnodigen voor een aantal asana`s die je hart openen. We gaan de cacao in beweging brengen. Vanuit daar zal ik je vragen om rustig te gaan zitten voor het ontvangen van de aardse klanken van mijn Sjamaan drum. Aansluitend gaan we samen in een heerlijk lange meditatie om zo nog dieper in je lijf te zakken en dat alles mooi kan gaan stromen. Iedereen komt daarna in zijn eigen tempo terug en vanuit daar krijg je ruimte om je ervaring op te schrijven of je creativiteit te uiten en mag je een orakelkaart trekken, neem je de tijd om de boodschap te laten bezinken. Als afsluiting is er ruimte om je ervaringen te delen. Deze cacao ceremonie is een iets actievere vorm, maar ook met de liefdevolle aandacht die je verdient. Een mooi en liefdevol cadeautje voor jezelf of om te delen met iemand die je lief hebt.

 

Cacao ceremonie met womb healing:

Bij de cacao ceremonie met womb healing wordt de cacao hierop aangepast speciaal met kruiden en rozenblaadjes. Om zo nog dieper te zakken in je lijf en connectie te maken met je baarmoeder. Womb healing wordt al duizenden jaren uitgevoerd, maar is in het westen niet zo bekend. In je baarmoeder worden allerlei trauma's opgeslagen die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Met deze zachte en fijne manier van womb healing kun je deze trauma's doorbreken, zodat deze niet meer doorgegeven worden aan de volgende generatie. Het maakt je wakker en zorgt ervoor dat je weer meer in contact komt met je vrouw zijn, intuïtie en je hartverbinding. Het is een helende ceremonie, waardoor je meer in contact komt met je liefdevolle zelf.

 

Cacao ceremonie met massage:

Tijdens deze cacao ceremonie gaan we eerst contact maken met de cacao en de edelstenen die je hebt uitgezocht, Op je gemak mag je de cacao drinken, je zult geleidelijk aan een warm en liefdevol gevoel van binnen gaan ervaren. Daarna mag je plaatsnemen op de massagetafel. Daar mag je de aardse klanken van mijn Sjamaan drum ontvangen en begeleid ik je in een geleide meditatie om nog dichter bij je hart te komen. Vervolgens start ik met een Indian head massage, zodat alle gedachtes die je nog hebt, weg zullen ebben. Zodat er alleen nog maar ruimte is voor de liefdevolle verbinding met je hart. Tussen de twee massages door zal ik een mantra opzetten, waarna ik start met de voetenmassage. Deze zorgt ervoor dat je weer goed kan aarden. Na de massage is er alle ruimte om rustig bij te komen. Je mag dan een orakelkaart trekken en is er ruimte om je ervaring te delen. Bij deze cacao ceremonie hoef je alleen maar alle liefde te ontvangen.

 

Wil jij deze liefdevolle reis ervaren? Neem vooral contact met me op als je nog vragen hebt of wat de mogelijkheden zijn.

 

Goed om te weten:

Cacao is GEEN psychedelica!

   

 

 

Wil je nu al meer info? Neem gerust contact met me op.....

 

Wil je iemand verassen met een cadeaubon?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.