Cacao ceremonie:

 

Kom nog meer in verbinding met jezelf, door de cacao zak je dieper in jezelf en krijg je een liefdevolle rust over je heen.

 

Pure cacao is een natuurlijk medicijn wat al eeuwen gebruik wordt. Door het gebruik van pure cacao worden negatieve emoties losgelaten, waardoor je meer contact kan maken met je hart en vanuit daar kan liefde weer gaan stromen en kom je weer in contact met jezelf. 

Als je de cacao drink, merk je dat er een warme en liefdevolle deken over je heen daalt.

Buiten dat de cacao liefdevolle verbinding hersteld van lichaam en geest, zit het ook nog eens bordevol antioxidanten, magnesium, zink en wordt de afgifte van endorfine gestimuleerd. 

 

Elke cacao ceremonie zal anders verlopen en is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik zal altijd een aangename sfeer creëren, zodat dit gewaarborgd blijft.

De cacao ceremonies bied ik op verschillende manieren aan:

~Op een rustige locatie in groepsverband, max 10 deelnemers.

~Bij jou thuis met een groepje vriendinnen*.

~Individueel in mijn praktijkruimte, je kunt deze dan eventueel combineren met een massage.

 

Tijdens de ceremonie mag je een orakelkaart trekken en neem je de tijd om de boodschap te laten bezinken. Daarna mag je je intentie zetten, waarna ik je vervolgens wil ik je uitnodigen voor een aantal asana`s die je hart openen. Aansluitend gaan we samen in een heerlijk lange meditatie om zo nog dieper in je lijf te zakken en dat alles mooi kan gaan stromen. Iedereen komt daarna in zijn eigen tempo terug en vanuit daar krijg je ruimte om je ervaring op te schrijven of je creativiteit te uiten. Daarna is er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

 

Neem vooral contact met me op als je nog vragen hebt of wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Goed om te weten:

Cacao is GEEN psychedelica!

   

 

 

Wil je nu al meer info? Neem gerust contact met me op.....