Cacao ceremonie:

 

Kom nog meer in verbinding met jezelf, door de cacao zak je dieper in jezelf en krijg je een liefdevolle rust over je heen.

 

Pure cacao is een natuurlijk plantmedicijn wat al eeuwen gebruik wordt in Zuid-Amerika. Door het gebruik van pure cacao worden negatieve emoties losgelaten, waardoor je meer contact kan maken met je hart en vanuit daar kan liefde weer gaan stromen en kom je weer in contact met jezelf. 

Als je de cacao drink, merk je dat er een warme en liefdevolle deken over je heen daalt.

Buiten dat de cacao liefdevolle verbinding hersteld van lichaam en geest, zit het ook nog eens boordevol antioxidanten, magnesium, zink en wordt de afgifte van endorfine gestimuleerd. 

 

Elke cacao ceremonie zal anders verlopen en is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik zal altijd een aangename sfeer creëren, zodat dit gewaarborgd blijft.

De cacao ceremonies bied ik op verschillende manieren aan:

~Op een rustige locatie in groepsverband, max 10 deelnemers (zie cacao ceremonie met yoga).

~Individueel in mijn praktijkruimte, te combineren met yoga of massage of samen met een vriendin/dochter/zus.

 

Cacao ceremonie met womb healing:

Bij de cacao ceremonie met womb healing wordt de cacao hierop aangepast speciaal met kruiden en rozenblaadjes. Om zo nog dieper te zakken in je lijf en connectie te maken met je baarmoeder.

Womb healing wordt al duizenden jaren uitgevoerd, maar is in het westen niet zo bekend. In je baarmoeder worden allerlei trauma's opgeslagen die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Met deze zachte en fijne manier van womb healing kun je deze trauma's doorbreken, zodat deze niet meer doorgegeven worden aan de volgende generatie. Het zorgt ervoor dat je weer meer in contact komt met je vrouw zijn, intuïtie en je hartverbinding. Het is een helende ceremonie, waardoor je meer in contact komt met je liefdevolle zelf. In deze ceremonie gaan we verbinden met oeroude tradities vanuit verschillende werelddelen. 

Je krijgt handvatten mee om thuis verder te werken aan jouw procces. 

In deze ceremonie staat het element water centraal. En zal ik ook een liefdevol waterritueel inzetten. Water laat ons verbinden met je onderbewuste en intuitie. Ik werk graag samen met mama Qucha, moeder van alle wateren op aarde, ze geeft je boodschappen. We worden allen vanuit water geboren, ons lichaam bestaat net als de aarde uit 70% water. Dus het is onwijs mooi om met dit element samen te mogen werken.

Deze vorm van cacao ceremonie wordt alleen privé gegeven en niet in een groepsverband. Eventueel is deze ceremonie bijzonder mooi om samen met je zus, moeder of vriendin te ervaren, zodat je elkaar in het procces die je aangaaft kan ondersteunen en herkenning bij elkaar vindt.

Vooraf wordt er een telefonische afspraak ingepland om kennis te maken en om jouw ceremonie zo goed mogelijk af te stemmen.

 

Cacao ceremonie met Sjamanistische trancereis:

In deze bijzondere ceremonie neem ik je mee op reis naar je binnenwereld, naar je onderbewuste.

Het is niet altijd nodig om deze reis te maken met het mooie en liefdevolle plantmedicijn cacao, maar ze geeft zeker wel een waardevolle aanvulling. Ze maakt je zachter en ontvankelijker voor de boodschappen en vragen die je hebt. De reis begint met het zetten van je intentie, wat hoop jij te halen of te ontvangen in deze bijzondere ceremonie? Vervolgens neem ik je mee in bewuste ademhalingstechnieken, zodat je ontspannen de ceremonie in gaat. We drinken op ons gemak in rust de ceremoniële cacao, waarna ik je mee neem in een diepe geleide meditatie die je contact laat maken met jouw ziel. Vervolgens neemt mijn Sjamaan drum je verder mee op reis. In een Sjamanistische trancereis neemt het ritme van de drum je mee in een diepe meditatie, in een staat van ZIJN. Waardoor je contact kan maken met jouw binnen wereld, jouw onderbewustzijn. Dit om zonder oordeel boodschappen te krijgen. Het biedt een zeer diepe ontspanning, het verhoogt je bewustzijn op heldere wijze. 

Aan het einde van de trancereis zal je op zachte manier terug brengen naar de warme en veilige ruimte waar we ons in bevinden, waarna je de ruimte krijgt om je inzichten en antwoorden te kunnen opschrijven of op een creatieve manier vorm te geven.

 

Cacao ceremonie met massage:

Tijdens deze cacao ceremonie gaan we eerst contact maken met de cacao en de edelstenen die je hebt uitgezocht. Vervolgens neem ik je mee in bewuste ademhalingstechnieken, zodat je ontspannen de ceremonie in gaat.  Op je gemak mag je de cacao drinken, je zult geleidelijk aan een warm en liefdevol gevoel van binnen gaan ervaren. Je mag in alle rust plaatsnemen op de massagetafel. Daarna mag je de aardse klanken van mijn Sjamaan drum ontvangen en begeleid ik je in een geleide meditatie om nog dichter bij je hart te komen. Vervolgens start ik met een Indian head massage, zodat alle gedachtes die je nog hebt, weg zullen ebben, zodat er alleen nog maar ruimte is voor de liefdevolle verbinding met je hart. Tussen de twee massages door zal ik een mantra opzetten en mag je de helende trillingen ontvangen van de klankschalen.  Zodra het tijd in om weer terug te keren start ik met de voetenmassage. Deze zorgt ervoor dat je weer goed kan aarden. Na de massage is er alle ruimte om rustig bij te komen. Je mag dan een orakelkaart trekken en is er ruimte om je ervaring te delen. Bij deze cacao ceremonie hoef je alleen maar alle liefde te ontvangen.

Deze vorm van cacao ceremonie wordt alleen privé gegeven en niet in een groepsverband. 

 

Cacao ceremonie met soundhealing :

Deze bijzondere ceremonie zak je heel diep en zorgen de klanken ervoor dat je meegenomen wordt op een innerlijke reis.

Prana is je levensenergie, een goede ademhaling is dus erg belangrijk, ook voor deze ceremonie.

Daarna drinken we op ons gemak heel bewust de cacao, slokje voor slokje.

We gaan ons verbinden met onszelf en je voelt de liefde en warmte van de Cacao door je lijf stromen. 

Na een geleide meditatie zal je worden betovert door de diverse klanken en zak je nog dieper en ervaar je veel rust. Tijdens deze ceremonie werk ik o.a. samen met de helende frequentie 528HZ, die de waterhuishouding van jouw lichaam, jouw tempel aanraken en in beweging zetten.

Onderzoek heeft aangetoond dat deze frequentie fysieke genezing op celulairniveau kan bevorderen. Dit komt omdat deze frequantie het natuurlijk genezingsproces van het lichaam stimuleert en celgeneratie en-herstel aanmoedigt. 

Er kunnen emoties vrijkomen en je kunt nieuwe inzichten krijgen. 

Mocht er behoefte zijn dan kan deze ceremonie gecombineert worden met een bijzonder waterritueel, waarin je liefdevol elkaars handen en onderarmen wast. Water heeft een helende en reinigende werking. Ze laat ons verbinden met ons onderbewuste en intuitie. waardoor er ruimte ontstaat voor verzachting en voor je emoties. Ik werk graag samen met mama Qucha, moeder van alle wateren op aarde, ze geeft je boodschappen. We worden allen vanuit water geboren, ons lichaam bestaat net als de aarde uit 70% water. Dus het is onwijs mooi om met dit element samen te mogen werken.

Deze cacao ceremonie wordt gehouden in groepsverband, maximaal 8 deelnemers.

 

Cacao ceremonie met yoga:

Eerst vertel ik de achtergrond over de pure ceremoniële cacao, zodat je bewust wordt van wat dit mooie plantenmedicijn is en waar het vandaan komt. Daarna mag je je intentie zetten en gaan we in een rustig tempo onder begeleiding van prachtige muziek de cacao drinken. Vervolgens zal ik je ik je uitnodigen voor een aantal asana`s die je hart openen. We gaan de cacao in beweging brengen. Vanuit daar zal ik je vragen om rustig te gaan zitten voor het ontvangen van de aardse klanken van mijn Sjamaan drum. Aansluitend gaan we samen in een heerlijk lange meditatie om zo nog dieper in je lijf te zakken en dat alles mooi kan gaan stromen. Iedereen komt daarna in zijn eigen tempo terug en vanuit daar krijg je ruimte om je ervaring op te schrijven of je creativiteit te uiten en mag je een orakelkaart trekken, neem je de tijd om de boodschap te laten bezinken. Als afsluiting is er ruimte om je ervaringen te delen. Deze cacao ceremonie is een iets actievere vorm, maar ook met de liefdevolle aandacht die je verdient. Een mooi en liefdevol cadeautje voor jezelf of om te delen met iemand die je lief hebt.

  

 

 

 

Healing Tipi Journey:

Deze bijzondere avonden worden gehouden op een magische plek!

De tipi is een heilige plek waar je op de schoot van moeder aarde, Pacha mama, zit. 

De ceremonies in de tipi zijn betoverend en doen veel met je. Het is lastig uit te leggen, je kunt het beter zelf ervaren.

Deze avonden begeleid ik samen met Wendy Bosman-Tak, ademcoach, trauma-en rouwverwerking coach, van Huis van liefde en licht, .

Wil je deze avond zelf ervaren? Dit kun je verwachten:

Cacao ceremonie, diepe geleide meditatie, healing, sjamanistische rituelen, breathwork en we werken graag samen met de elementen. 

Elke Healing tipi night is anders, omdat we deze avonden afstemmen op de mensen die er op deze avond aanwezig zullen zijn.

Het is een exclusieve setting en er is maximaal plaats voor 5 personen.

In de maanden oktober t/m maart worden er geen healing tipi journey's begeleid.

 

 

Wil jij één van deze liefdevolle cacao ceremonies ervaren?

Neem dan contact met me op, ook als je nog vragen hebt of wat de mogelijkheden zijn.

 

Goed om te weten:

Cacao is GEEN psychedelica!

 

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.