Monique, mei 2021 (Ontspanningsmassage)

"Pasgeleden een ontspanningsmassage gehad en dat was echt heerlijk! Zelfs na een paar dagen voelt mijn lichaam nog ontspannen aan! Echt een aanrader dus. heerlijk momentje voor jezelf en een cadeautje voor je lichaam"!

 

Nathalie, april 2021 (ontspanningsmassage)

"Onlangs een ontspanningsmassage gehad. Ik vind het zeker een aanrader. Eveline is een warme vrouw, waardoor je je direct op je gemak voelt. Daarnaast weet ze heel goed waar ze mee bezig is. Voor herhaling vatbaar".

 

Marjolein, november 2020 ( Indian head massage)

"Laatst heb ik bij Eveline van een Indian head massage mogen genieten. Na een vriendelijk ontvangst mocht ik plaatsnemen op de heerlijke verwarmde massage tafel. Nadat ik toegedekt was met een dekentje en de ontspannende muziek aan ging, kon ik helemaal relaxt genieten van de massage. Na afloop rustig afgesloten met een kop thee. Heerlijk even zo'n moment voor jezelf bij Gaya in Balans".

 

Saskia, november 2019 (kinderyoga)

"Hele lieve juf die goede yogalessen geeft. Onze meiden vinden het elke keer weer hartstikke leuk. En zitten door yoga beter in hun vel". 

 

Claudia, oktober 2019 (kinderyoga)

"Toen onze zoon van 8 jaar vastliep vanwege de ernstige ziekte van zijn vader en de diagnose hoogbegaafdheid en de daarbij behorende uitdagingen zoals faalangst en hoog sensitiviteit, opperde iemand in mijn omgeving het idee om hem op kinderyoga te doen. Kinderyoga? Daar had ik zelf niet eerder aan gedacht. Toen ik het voorstelde aan mijn zoon, reageerde hij op een manier zoals meer mensen reageren. Kinderyoga? Jongen en kinderyoga? Een vooroordeel wat wij als ouders zelf ook bleken te hebben. Na lang aandringen wilde mijn zoon wel een proefles doen en hij en ik vonden het beiden even spannend. Was zijn yoga juf wel leuk en zou hij er een klik mee hebben? En wat doe je eigenlijk wekelijks tijdens een yogales? Vol verwachting reden we op vrijdagmiddag naar de yogales. Daar werden we warm onthaald door Eveline Zuiderwijk, yoga juf en eigenaresse van Gaya in Balans. Eveline kwam direct op ons over als een hele warme, open en spirituele persoonlijkheid, een vrouw met een duidelijke missie. En die missie bestaat uit kinderen in contact brengen met hun innerlijke zelf, met het aanleren van ademhalings- en yogaoefeningen zodat kinderen in hun eigen leven rustmomenten kunnen oproepen. Iets wat hard nodig is in onze huidige maatschappij waarbij stress en presteren de kernwoorden lijken te zijn. Eveline stelde ons kind direct op zijn gemak in de bestaande yogagroep en hij kwam na de proefles enthousiast thuis met de mededeling dat hij elke week wilde gaan. Ook ik als ouder had direct een klik met Eveline, ik kon onze thuissituatie met haar bespreken en de achtergrond van ons kind uitleggen. Een geruststellende gedachte om te weten als ouder dat degene waar je elke week je kind naar toe stuurt, je kind ook echt kent. Ons kind kwam daarna jarenlang elke week na de yogales thuis met verhalen over wat ze die week hadden gedaan. Mediteren, yoga-oefeningen zoals de boom, massages, mandala’s tekenen, spelletjes en dat altijd in een passend thema. Zoals het thema “kies een dier wat bij jou past”. Waarop hij thuiskwam met een wijze uil die nog op het prikbord in zijn kamer hangt. Elk jaar voor de zomervakantie verrast Eveline haar leerlingen met een klein cadeautje. Zoals het jaar waarin de kinderen een potje met doe briefjes kregen. Leuke ideeën waardoor je jezelf niet hoeft te vervelen in de vakantie. Dat potje met doe briefjes is tekenend voor Eveline als yoga juf en mens. Haar warmte, haar betrokkenheid bij de kinderen en net dat beetje extra’s wat ze erin stopt om het nog leuker en meer bijzonder te maken. Het zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en belangrijk voelen bij haar. Zodat ze zich openstellen voor het leren van nieuwe dingen en wekelijks met heel veel plezier naar de yoga blijven gaan".