Carola, september 2021 ( 90 minuten massage)

"Een massage bij Eveline is niet alleen een massage. Er is een moment om tot rust te komen en even een praatje te maken. Daarna mocht ik plaatsnemen op de massagetafel. De massage was zo ontzettend fijn, ik voel me helemaal tot rust gekomen en mijn lijf voelt zo onwijs fijn aan. Zelfs de dagen erna en mijn hoofdpijn was weg! Eveline heeft gouden handen, echt een aanrader". 

 

Monique, mei 2021 (Ontspanningsmassage)

"Pasgeleden een ontspanningsmassage gehad en dat was echt heerlijk! Zelfs na een paar dagen voelt mijn lichaam nog ontspannen aan! Echt een aanrader dus. heerlijk momentje voor jezelf en een cadeautje voor je lichaam"!

 

Nathalie, april 2021 (ontspanningsmassage)

"Onlangs een ontspanningsmassage gehad. Ik vind het zeker een aanrader. Eveline is een warme vrouw, waardoor je je direct op je gemak voelt. Daarnaast weet ze heel goed waar ze mee bezig is. Voor herhaling vatbaar".

 

Marjolein, november 2020 ( Indian head massage)

"Laatst heb ik bij Eveline van een Indian head massage mogen genieten. Na een vriendelijk ontvangst mocht ik plaatsnemen op de heerlijke verwarmde massage tafel. Nadat ik toegedekt was met een dekentje en de ontspannende muziek aan ging, kon ik helemaal relaxt genieten van de massage. Na afloop rustig afgesloten met een kop thee. Heerlijk even zo'n moment voor jezelf bij Gaya in Balans".