Kennismaking

Allereerst gaan we kennis met elkaar maken. Het is namelijk erg belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak, gehoord en begrepen voelt. Vertrouwen is de basis.

 

Intake

Als er besloten wordt om te starten met een coaching traject, houden we eerst een intakegesprek.

We gaan kijken waar het kind tegenaan loopt en waar ik hem/haar en jullie als ouder(s) bij kan gaan ondersteunen. Het zal vanuit mijn kant veel luisteren zijn en vragen stellen om zo een goed mogelijk beeld te krijgen. Daarna stellen we de hulpvraag samen en plannen we de coaching sessies in.

 

Coaching sessies

Tijdens de coaching sessies kijk ik wat aansluit bij het kind.

Zo houden we ons bezig met verschillende spellen en creatief bezig zijn. Als we hiermee aan de slag gaan bied ik een luisterend oor. Ook zal ik gebruik maken van yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. De ouders en kind krijgen tips mee waar ze thuis en op school mee aan de slag kunnen.

De sessie duurt 45 minuten, waarna de ouder(s) een kort verslag krijgen wat we tijdens de sessie hebben gedaan en de handvatten en tips voor thuis en op school per mail, zodat je het op je gemak kunt terug lezen.

Tussen door mag je me altijd mailen.

 

Oudergesprekken:

Tussentijds of naar behoefte kan er een oudergesprek ingepland worden. Om zo jullie als gezin zo goed mogelijk te ondersteunen en handvatten te bieden.

 

Doorstroming in kinderyoga

Als we merken dat jouw zoon/dochter weer beter in zijn/haar vel zit en we kunnen gaan afbouwen. Dan is het mogelijk om door te stromen naar kinder-of tieneryoga.